2 Eylül 2011 Cuma

Barbie ve Tonic ile Bayram Ziyaretleri.Com

Bayram geldi!!! Yaşasın evden çıkıyorum ve Tonic’e gidiyorum çok güzel en sonunda buluşuyoruz, onu çok özledim ve 5. yazıya en sonunda başladığımız için mutluyum J.  Tonic’in evine giriyorum birde bakayım ki gerçekten Tonic’ten beklenmeyecek bir davranış imdatttt TEMİZLİKKK!!! Tonic’i kaybediyoruz mekanı cennet olsun!! Nasıl yani Tonic ve T-E-M-İ-Z-L-İ-K iki ayrı kavram yani yakıcı ve yanıcı birleşince büyük bir patlama! Nayır, bakamayacağım kuzum Tonic sana ne oldu böyle ühühü?! Tonic’e son bir kez sarılıyorum ve kulağına “Çok üzgünüm seni kaybettik” diye  fısıldıyorum. Tonic gülmeye başlıyor tabii.
Tonic: Ohaa! Aşk olsun sende beni iyice pasaklı yaptın beni kaybettiğin filan yok bayram temizliği yapıyorum. Ayrıcada orada bakıp yas tutacağına bir işin ucundan tut Barbie Hanım !
Barbie: Tamam abartmadım değil kabul ama seni fazla temizlik yaparken görmezdim şaşırdım tabii. İyi bari bir eşorfman verde başlayayım Tonic!!
Allahtan ki Tonicle aynı bedenleri giyiyoruz. Bana hemen bir eşorfmanından veriyor ve birde bez bir eşarp alıp başıma bağlıyorum. Hem yerleri süpürüp hem de “TEMİZLİKÇİ GELDİ HANIM!” diye bağrıyoruz. Ama temizliğin en hoş tarafı yerlere saçılmış kağıt ve poster parçalarına küfür ederken oluyor :D. Aa unuttuğum bir şey daha var özellikle müzik dinlemek çok önemli çünkü temizlik yaparken kendini müziğin ritmine kaptıran bir tipim. Bir ara o kadar kaptırmıştım ki artık Tonic bütün müziklerimi silmişti :D. Bu aralar fanatiği olduğumuz iki şarkı var: Beyonce – Who Run The World (Girls) ve Don Omar – Danza Kuduro.
Dünya’nın sonu geldiği zaman
Ve sonunda işimiz biter… Öldük bittik Tonic saat kaç daha ailelerimize bayram ziyaretine gidemedik diye çığırıyorum. Saat 01.30 hemen yemeye girişiyoruz ve artık yoruldum söz Tonic’in. Yes, sağol valla Barbie hiç vermeyeceğini zannettim.  Tabii ben yemek kıtı olduğum için Barbie yemeği yapıyor ve ben de aval aval bakıyorum. Allahım şu yemek yeteneği olanları kıskanıyorum. Ağzımı açamadan Barbie’nin yemeklerini bitirmiş oluyoruz ve giyinmeye gidiyoruz.  Off acaba önce kimin ailesinin evine gitsek günün sorusu Barbie’den geliyor. Allahım bu kızdan zeka fışkırıyor sanki her şeyimiz bitti bir bu sorunun cevabı kaldı. Asıl yavaş yavaş Barbie’yi kaybediyoruz bence. Evden sonunda Barbie’nin mükemmel makyajıyla (!) çıkıyoruz. Pardon ama Tonic küçük bir ayrıntı unuttun bir ben hala okuyabilme yeteneğine sahibim iki kabul et yeni rujum çok güzel! Tamam kabul yeni ruja laf yok çünkü gerçekten güzel ve bende sürdüm :D.  Önce Barbie’nin ailesine gidiyoruz (tahmin edebileceğiniz gibi) ve sonra benimkilere. Off gerçekten şu bayram ziyaretleri yerine bir tatil köyüne güneşlenmeyi yeğlerdim. El öp, otur, yemek ye, kalk bir de saygılı ol. Tamam bayram çok güzel bir şey aileleri bir arada tutuyor. Ama bence sadece çocukken bayram ziyaretleri güzel büyüyünce ya tatile kaçacaksın ya da bu kurallara uyucaksın (yersen) ve maalesef biz yiyen taraf olduk pöff. Örneğin geçen seneki bayramda biz Bodrum’a güneşlenmeye ve tabiî ki de bildiniz yakışıklıları kesmeye gitmiştik. Peki mutlu muyduk? Allah’ım ben bir bayramda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum sabahlara kadar Barbie’yle disco lardan ayrılmayaşımızı mı saysam yoksa benim mahkemelik olduğum turistleri mi bilemiyorum ama bu bayram yaptığım en güzel ziyaret bizim Hayriye ablanın tam yedi oğlu olduğuna şahit olmam ve hepsinin ve son derece taş olmasıydı.Bu arada Barbie arkada kendi aleminde takılırken ben bunları canla başla (!) yazarken bacağımın uyuşmuş olması son derece büyük bir şok benim için bacağımı bile kıpırtamıyorum sanırım en sonunda tek gidiş biletimi almış bulunmaktayım.Off Tonic  iyice saçmalamaya başladın.Benim hemen Tonic’i acile yetiştirmem lazım o yüzden bu yazı burada biter .

Biz ikimiz yani aynı paslanmış nöronları kullanan beyinler tabi ki her zaman ki gibi hangi şarkıyı koyucağımızı karar veremedik.O yüzden  ben Tonic Danza Kuduro şarkısını seçerken Barbie Run the world şarkısını seçiyor.

2 yorum:

  1. mahkemelik olunan turistler :D cidden bayramlarla ilgili değerlendirmeleriniz çok doğru :))

    YanıtlaSil
  2. bize katıldığın için çok sağol :))

    YanıtlaSil