24 Ekim 2011 Pazartesi

Moda 1 Moda 2

Öhöm Öhöm, tuş kontrol bir iki ,

Başlıyoruz !

Düğün hazırlıkları tam gaz sürerken rahat rahat evde oturup Gossip Girl'ün yeni bölümlerini izlediğimiz bir günde bütüüüün sevecenliğimiz ve içtenliğimizle bu postu size sunmaktayız efendim ! Oha Tonic alaturka şov sunsaydın ! Mal ya ama salaklık bende aslında laptopı sana veren benim sonuçta ve senin küçükken ağaçtan düştüğünü de sayarsak...Barbie yemin ederim gece sen uyurken saçlarını hiç üşenmeden tipexle boyarım sil şu yazdıklarını ! (Silmedim ki silmedim ki haha) ayrıca ağaçtan düştün diyorsun da kimse senin nedense emziği 7 yaşında bıraktığını anlatmıyor.Haa,işte böyle göt olursun kızııım !Neyse konuya dönelim Tonic. 

En başta dediğimiz gibi Gossip Girl izliyorduk ve en sonunda bizim aklımıza da herkesin Gossip Girl izlerken aklına gelebilecek şeyler geldi : Entrika,I'm Chuck Bass, her eve bir Dorota ve MODA. İşte bu yüzden ilk defa bir postu yaşadığımız sipastik olaylarla doldurmaktansa moda ile ilgili bir post yazmaya karar verdik. Oha Barbie yalnız cidden çok iyi bağladın ! Bundan sonra devamını da Tonic çok fazla yazmak istediği için söz,klavye her ne boksa Tonic'te.

Sağol ca-niiim.Şimduk herkes moda hakkında atıp tutmayı bilir,"O" ilahi kelime hakkında bloglar yazılır,dergiler çıkartılır,araştırmalar yapılır ama aslında kimse modanın tam olarak ne olduğunu bilmez.Bizce moda çevrendekilerden daha güzel giyinme sanatıdır çünkü hiç kimse Dolce Gabbana 'dan dünyanın en güzel elbisesini satın alırken "İnşallah herkes benden daha güzel olur,umaarım en çirkin ben olurum ." şeklinde sipastik düşünceler düşünmezler.Bu arada 1 paragraf ben 1 paragraf sen yazıyorsak şimdi sıra sende Barbie.Oha yalnız cidden adalet fışkırıyor her yerimden..Ok bye Tonic.

Aslında bir yerde haksızsın Tonic (N'apıyım bozmadan duramıyorum seni ) because ( İngilizcemde de var fark etmediuseniz diye belirttim.) aslında herkes en yakın arkadaşının , kocasının , sevgilisinin, dayısının oğlunun, Hatay’daki gay kuzeninin ...(Oha örnek verseydin Barbie ve  birincisi dayısının oğlunun senin kuzenin olur ve Hatay’daki gay kuzenime ve sevgilisi Kadir’e selamlar ! Umarım bu yazıdan sonra esnaf sizi dövmez. Tonic o kadar özlediysen git ara da biz de yazalım) ve bu da bir moda anlayışıdır çünkü aslında kimse dünyanın en güzel elbiseyli süzülürken yanındaki angutun pazardan aldığı eşofmanla gezmesini istemez.

Aslında moda bu adı üstünde herkese göre değişir fakat günün sonunda da herken Salı pazarından 10 lira üzerinden pazarlık yapılıp 5 liraya satın alınan çamaşır suyu lekeli eşofmanını üstüne de dünyanın en zevksiz bluzunu giyip sahte abercrombie hırkasıyla oturup Dr.House’u izler.

Vaaayy,Barbie sende kesin önceki hayat diye bir şey varsa filozoftun  çok ciks oldu yazı kuzum.Allah belanı vermesin Tonic kapanışın içine sıçtın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder